DLG Bredbånd Priser


Op til
8/1 Mbit

Op til
15/1 Mbit

Op til
25/5 Mbit

Op til
35/5 Mbit

Op til
50/10 Mbit

Min. 0,1/0,1 Mbit

Min. 5/0,5 Mbit

Min. 10/0,5 Mbit

Min. 25/2 Mbit

Min. 30/10 Mbit

Månedspris inkl. Bredbåndsrabat

150 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndsrabat

180 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndsrabat

200 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndsrabat

220 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndsrabat

260 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndstelefoni forbrugsafregnet

189 kr.

Månedspris inkl. Bredbåndstelefoni forbrugsafregnet

219 kr.

 

Månedspris inkl. Bredbåndstelefoni forbrugsafregnet

239 kr.

 

Månedspris inkl. Bredbåndstelefoni forbrugsafregnet

259 kr.

 

Månedspris inkl. Bredbåndstelefoni forbrugsafregnet

299 kr.

 

Oprettelse

0,00 kr. 

Oprettelse

0,00 kr. 

Oprettelse

0,00 kr.

Oprettelse

0,00 kr.

Oprettelse

0,00 kr.

Fragt

79,00 kr.

Fragt

79,00 kr.

Fragt

79,00 kr.

Fragt

79,00 kr.

Fragt

79,00 kr.

Min. pris i 6 mdr. (inkl. bredbåndsrabat)

1.037,50 kr.

Min. pris i 6 mdr. (inkl. bredbåndsrabat)

1.217,50 kr.

Min. pris i 6 mdr. (inkl. bredbåndsrabat)

1.337,50 kr.

Min. pris i 6 mdr. (inkl. bredbåndsrabat)

1.457,50 kr.

Min. pris i 6 mdr. (inkl. bredbåndsrabat)

1.697,50 kr.

Min. pris i 6 mdr.

1.271,50 kr.

Min. pris i 6 mdr.

1.451,50 kr.

Min. pris i 6 mdr.

1.571,50 kr.

Min. pris i 6 mdr.

1.691,50 kr.

Min. pris i 6 mdr.

1.931,50 kr.

Ovenstående priser er uden telefoni. Du skal enten købe DLG BredbåndstelefoniBestil Bredbånd.png eller DLG Fastnet til dit bredbåndsabonnement. 

Du kan købe Bredbånd med 2 forskellige former for telefoni

Få Bredbåndsrabat (Samlerabat på Bredbånd)

Samler du dit bredbånd og fastnet hos DLG Tele, får du en samlerabat på 39 kr./md. Se bredbåndspriserne med og uden samlerabat ovenfor. Bredbåndsrabat opnås dermed ved at du køber et af vores fastnet abonnementer (Se udvalget her

Du kan ikke bestille Bredbånd hos DLG Tele uden en linje ind i huset.

For at oprette en linje ind i huset, bedes du kontakte DLG Tele på kundersevice@dlg-tele.dk. Har du allerede en fastnetlinje eller bredbåndlinje ind i huset skifter vi fastnet og bredbånd til DLG Tele for 0 kr. Du kan selvfølgelig beholde dit gamle fastnet nummer hvis du ønsker det. 

Betingelser:
(1) Abonnementet leveres efter "best effort", hvilket betyder at hastigheden kan varriere alt efter hvilken båndbredde, det teknisk muligt kan leveres på adressen.

Ved for lang afstand mellem telefoncentralen og din husstand, vil din DLG Tele bredbåndsforbindelse ikke kunne opnå den fulde hastighed. Min. hastigheder er den garanteret hastighed som bredbåndsforbindelsen som minimum vil være på. Læs mere om forventet hastighed på: www.dlg-tele.dk/Bredbaandsfakta
(2) Månedsprisen er inkl. DLG Bredbåndsrabat på 39 kr. pr. md. Den får du fratrukket din faktura, når du har DLG Tele Fastnet på samme telefonlinje og samme kundenummer, som dit DLG tele Bredbånd. DLG Tele Bredbånd forudsætter, at du har en fastnetlinje. Har du allerede fastnet hos en anden udbyder, kan du skifte til DLG Tele for 0 kr.
(3) Forudsætter valg af "Gør Det Selv-installation". Du kan også vælge "Godt i Gang-installation" til 995,00 kr. Læs mere om installationsformer på www.dlg-tele.dk. Ved valg af Gør Det Selv-installation koster oprettelsen 0 kr. Prisen forudsætter DLG Tele Bredbånd og DLG Tele Fastnet på samme linje og kundenummer.
(4) Mindsteprisen: 1 måned til 0 kr. Abonnementspris (inkl. bredbåndsrabat) x 5. Fragt 79 kr.

Abonnementsbetingelser for Bredbånd.

Du kan oprette enten et fastnet- eller bredbåndstelefoniabonnement til din bredbåndsforbindelse. 

Abonnementet er bindende i 6 måneder for privatkunder.  Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 13. juni 2016. Salg af en bredbåndsforbindelse anses som en tjenesteydelse, og derfor starter de 14 dages fortrydelsesfrist iht. forbrugeraftaleloven med at løbe fra aftalens indgåelse. Dvs. fra den dag, hvor kunden modtager en mail med ordrebekræftelse samt information om fortrydelsesreglerne/fristen. Der tages forbehold for fejl og ændringer i priserne på denne side

 Telefoni til Bredbånd

Telefoni

Abonnementspris pr. md.

Fastnet

155,80 kr.

Bredbåndstelefoni 

0,00 kr.

Oprettelser og Installation

Oprettelser og Installation

Pris

Oprettelse

kr. 0,00 

Opgradering af hastighed

kr. 0,00 1)

Nedgradering af hastighed

kr. 0,00 1)

Installationsform

Pris

Gør Det Selv

kr. 79,00

Godt I Gang

kr. 995,00

Tilvalg af tidspunkt for installation

 Pris

Indenfor normal arbejdstid (kl. 8-16)

kr. 129,00

Ekstra Ledningstræk

Tid + materialer 2)

Gennemboring af vibreret beton

Tid + materialer 2)

Fremføring på ikke sømbart underlag

Tid + materialer 2)

Efterbestilling af Godt I Gang 

kr. 1.595,00

(se de forskellige installationsformer)

Priserne for Forgæves teknikerbesøg og Uberettiget fejlmelding for Bredbånd

YDELSE Pris pr. 15. juli 2017
Forgæves teknikerbesøg  695,00 kr.
Betalbar fejlretning/ Fejl på eget udstyr
1.495,00 kr.
Etablering af manglende kobling på ledningsvej 407,50 kr.

Forgæves teknikerbesøg: Du har bestilt en tekniker og teknikeren har ikke kunne få adgang til installationen/hjemmet. F.eks. som følge af forkert oplyst kontakt nr. eller at det ikke har været muligt at træffe kunden pr. tlf. Forgæves teknikerbesøg, kan også forekomme såfremt at der ikke er en myndig person på adressen.

Betalbar fejlretning/ Fejl på eget udstyr: Hvis en tekniker kommer ud på adressen og konstaterer at fejlen var på kundens eget udstyr, herunder på kabelføringen/ledningsveje. Fejl på eget udstyr kan også være hvor udstyret er skyld i problemet f.eks. fejl på fastnettelefoner, klokker, modems, routere, TV, computere, kombifilter/skillefilter og anden hardware. Prisen gælder ligeledes i tilfælde hvor man har fået tilsendt nyt udstyr fra os og man ikke har kunne tilslutte udstyret på egen hånd. Betalbar fejlretning kan i sjældne tilfælde overstige 1.495,00 kr. som følge af ekstra materiale omkostninger og arbejdstimer forbundet med denne fejlretning. F.eks. som følge af force majeure forhold som væltet træer, overgravning af kabler og lynnedslag mf. hvor omkostningerne klart vil overstige 1.495,00 kr.

Etablering af manglende kobling på ledningsvej: Hvis en kunde vil oprettes på en ny adresse og der er stik på adressen, men forbindelsen ikke går helt ud til ledningsvejen. Dette indbefatter ikke gravning.  

Pair Bonding

Pair bonding er en teknologi som er tilgængelig på nogle adresser. Teknologien samler to kobberledninger i stedet for normalvis en. Dette gør at man kan få hastighed der er ca. 1,7 gange højere end normal hastigheden. Du kan slå din adresser op på følgende link og se om du kan få pair bonding på din adresse: hastighedsmåler

Oprettelse af pair bonding kræver altid en Godt I Gang installation.

Ydelse Pris
Pair bonding abonnement pr. måned 32,00 kr.

Hvilende abonnement 

Har du i en længere periode ikke brug for din bredbåndforbindelse kan du få sat dit bredbånd eller TV bredbånd i hvile. Læs mere om hvilende abonnement

IP-adresser

Du skal bruge en IP-adresse til hver pc, der skal på nettet. Hvis du skal have koblet 3 pc'er på, skal du derfor have 3 dynamiske IP-adresser eller 1 fast IP-adresse sammen med en router. En fast IP-adresse bruges kun hvis du skal have en server stående hjemme, der skal være tændt 24 timer i døgnet.

IP-adresser

Pris

2 dynamiske IP-adresser pr. md.

Inkl. i Bredbånd

4 dynamiske IP-adresser pr. md.

kr. 30,00

6 dynamiske IP-adresser pr. md.

kr. 40,00

1 fast IP adresse pr. md.

kr. 50,00

Flytning

Hvis du skal flytte adresse, skal din bredbåndsforbindelse også flyttes med. Du kan vælge mellem installationsformerne "Gør-det-selv" eller "Godt-I-Gang". Du kan melde flytning online på hjemmesiden via dette link.

Flytning

Pris

Flytning med Gør Det Selv

kr. 375,00

Flytning med Godt I Gang

kr. 1.370,00

Ekstra udstyr

Hvis du ønsker at få koblet flere pc'er på samme forbindelse, har du brug for en router. En router fås både i standard (kabler mellem pc'er) og i trådløse udgaver (internetsignal sendes trådløst gennem luften). Får yderligere information om det Trådløse modem her.

Ekstra udstyr

Pris

Kombifilter 3)

kr. 99,00

Trådløs Router/modem (Home Gateway)

kr. 399,00 

Bestingelser:

Salg af en fastnetforbindelse inkl. bredbåndstelefoni (voip) , bredbåndsforbindelse og Bredbånds TV anses som en tjenesteydelse, og derfor starter de 14 dages fortrydelsesfrist iht. forbrugeraftaleloven med at løbe fra aftalens indgåelse. Dvs. fra den dag, hvor kunden modtager en mail med ordrebekræftelse samt information om fortrydelsesreglerne/fristen.
(1) Du har mulighed for at op- og nedgradere din bredbåndsforbindelse inden for det produktsortiment DLG Tele udbyder, såfremt det teknisk er muligt. En opgradering vil ske hurtigst muligt, og en nedgradering vil ske ved udløb af sidst fremsendte regningsperiode. Du på lægges ikke en ny bindingsperiode, såfremt der foretages op- eller nedgradering af båndbredden efter endt bindingsperiode. En nedgradering af båndbredden kan ikke ske i bindingsperioden. 
(2) Tillægsydelser i forbindelse med installation. Timeprisen udgør 812,50 kr. per time og opgøres pr. påbegyndt kvarte time. Pris for materiale er afhængig af den enkelte opgave.
(3) Kombifiltre kan ikke bestilles sammen med ISDN.

Abonnementsbetingelser for Bredbånd.

Du kan oprette enten et fastnet- eller bredbåndstelefoniabonnement til din bredbåndsforbindelse. Ønsker du ikke at oprette en af disse, kan du også vælge at oprette en basis-linje til 99 kr. i oprettelse og 45 kr. pr. måned.

Alle priser er inkl. moms og gældende fra 4. september 2014. Der tages forbehold for fejl og ændringer i priserne på denne side.

Hurtigt bredbånd fra DLG Tele - Få billigt og lynhurtigt internet

Er du på udkig efter det bedste internet i Danmark, har vi hos DLG Tele flere muligheder. Vores bredbåndsforbindelser er hurtige og stabile, og du får ubegrænset download, så du kan gå på internettet uden at skulle bekymre dig om datamængden.

Uanset hvilket bredbånd du vælger hos os, får du også en sikker og stabil internetforbindelse.

Vores bredbånd er også så nemt at installere, at det ikke tager mange minutter før du er på internettet. Har du brug for hjælp til opsætning, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. 

Med Bredbånd kan du selv vælge hastighed

Med DLG Bredbånd kan du få den hastighed der passer til husstandens behov. Du f.eks vælge mellem hastigheder fra 8/1 Mbit/s til 70/10 Mbit/s.

Du kan læse mere, om hvilke hastigheder, der kan passe til dine behov her.

Få Bredbånd og fastnet på samme linje og få samlerabat på din bredbåndsforbindelse.

Læs mere om nogle af de andre fordele du får med Bredbånd her.

Billig internet og bredbåndstelefoni

Når du først har fået internet fra DLG Tele, kan du også få alle de mange andre fordele, vi har til vores kunder. Med bredbåndstelefoni kan du droppe dit dyre fastnetabonnement.

Du får ved oprettelsen af Bredbånd muligheden for bredbåndstelefoni, også kendt som IP-telefoni her vil du kunne føre en telefonsamtale over din DLG Tele bredbåndsforbindelse. Din telefon vil ganske simpelt blive koblet på dit modem, så du behøver hverken at være på internettet eller have din computer tændt for at kunne foretage opkald og benytte din bredbåndstelefoni.

 

Hjælp eller spørgsmål til Bredbånd

Du kan bestille Bredbånd online på denne side. 

 

Har du brug for hjælp til bestilling af bredbånd

Du kan altid bestille Bredbånd ved at ringe til DLG Tele Kundeservice på 7023 0600

eller udfylde formularen via følgende link ringe dig op.

 

Har du spørgsmål til Bredbånd kan du finde hjælp under kundeservice. 

Kan du ikke finde hvad du søger, kan du kontakte DLG Tele kundeservice på 70 23 06 00