Tillægspakker

Få en tillægspakke der passer til dit behov.


Med DLG Tele Tillægspakker kan du sammensætte dit mobilabonnement så du kan spare penge på det du bruger mest

50kr pr. md.

Data Mini

1 GB data hver måned. Heraf kan 1 GB anvendes i EU.
Data Mini er til dig, der har brug for lidt ekstra data på mobiltelefonen til at tjekke e-mail, læse nyheder, downloader apps samt gå på Facebook.

open/close
129kr pr. md.

Data Maxi

10 GB data hver måned. Heraf kan 4 GB anvendes i EU 3
Data Maxi er til dig, der er meget online på mobilen og ser filmklip, downloader apps, musik samt lytter meget til netradio om det på ferien eller herhjemme for du her rig mulighed for at udfolde dig.

open/close
39kr pr. md.

SMS Mini

400 SMS og 15 MMS hver måned.
SMS Mini er til dig der sender over 5 SMS beskeder om dagen. Du har også mulighed for at anvende pakken i zone 1 og 2 i EU. Bemærk at pakken ikke påvirker vilkårene og priserne for beskeder fra Danmark til udlandet.

open/close
69kr pr. md.

SMS Maxi

Fri SMS/MMS 1
Til dig der sender mere end 13 SMS beskeder om dagen. Du har også mulighed for at anvende pakken i zone 1 og 2 i EU. Bemærk at pakken ikke påvirker vilkårene og priserne for beskeder fra Danmark til udlandet.

open/close
50kr pr. md.

DLGTele2Fastnet

Ring til fastnet til 0 kr./min. 2
Få frihed til at tale så længe du orker. DLGTele2Fastnet er til dig, der ringer meget til fastnettelefoner.

open/close
49kr pr. md.

Ekstra Datakort

Med ekstra datakort kan du dele den mængde data du har på dit mobilabonnement på et andet SIM-kort, som f.eks kan anvendes i en tablet. Har du et mobilabonnement vil der ofte være data som kan anvendes i EU, dermed vil du også kunne anvende dette datakort i EU på samme vilkår og ned samme indhold som det i dit mobilabonnement 

open/close


Ønsker du, at tilmelde/afmelde tillægspakker eller services på dit mobilabonnement. 

Du kan, ved hjælp af denne online bestillig, tilmelde/afmelde tillægspakker eller services på dit mobilabonnement.

Betingelser:

Inkluderet tale gælder kun indenlandske samtaler og kald foretaget i zone 1 og 2 i EU. Ved opkald og beskeder fra Danmark til et udenlandsk telefonnummer vil prisen fortsat være afhængig af hvilket land du ringer til, samt om du ringer til en fastnettelefon eller en mobiltelefon i udlandet. På skibe og fly er deres respektive satellitnetværk gældende, og der vil derfor være andre priser og vilkår for opkald, beskeder og data her. Inkluderet taletid afregnes pr. påbegyndt minut. Opkald til overtakserede numre, udenlandske numre samt evt. opkaldsafgifter er ikke del af den inkluderede taletid. Viderestillinger er inkluderet i den frie taletid. Efter brugt inkluderet taletid afregnes der til normal minuttakst. Evt. overskydende inkluderet taletid overføres ikke fra måned til måned. Idet den inkluderede taletid opgøres pr. påbegyndt minut er f.eks. 5 timers inkluderet taletid beregnet som 300 påbegyndte taletidsminutter. Derfor kan det reelle antal inkluderede minutter opleves som værende mindre end angivet i abonnementet.

Fri SMS og MMS: Gælder ikke indholdstakserede SMS/MMS. Fri SMS og MMS gælder kun ved indenlandske besked korrespondancer samt besked korrespondancer foretaget internt i zone 1 og 2 i EU. Ved beskeder fra Danmark til et udenlandsk telefonnummer vil prisen fortsat være afhængig af hvilket land du skriver til. Eventuelt overskydende gratis SMS/MMS overføres ikke fra måned til måned. Efter 10.000 stk.(samlet SMS/MMS) koster SMS 0,24 kr. pr. stk. og MMS 2,50 kr. pr. stk.ved beskeder foretaget internt i Danmark.

Inkluderet data: Gælder kun forbrug i Danmark. Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug i Danmark, nedsættes hastigheden for dataforbindelsen til 64 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Den kontraktsansvarlige vil også med de abonnementer med inkluderet data, have muligheden for at kunne købe ekstra data eller alternativt fortsætte forbrugsafregnet til 1,00 Kr. pr. MB i Danmark. Prisen er inkl. moms. Er der i abonnementet inkluderet et givent antal GB i abonnementet som kan anvendes i EU, vil man efter den inkluderede data er brugt, kunne vælge at betale forbrugsafregnet for data roaming, her vil prisen være 0,07 Kr. pr. MB. I EU vil de også kunne vælge at købe ekstra data. DLG Tele kan spærre for adgang til at roame såfremt at kunden ikke har hjemstedsadresse i Danmark. Den kontraktsansvarlige skal befinde sig mere end 50 pct. af tiden i Danmark, har den kontraktsansvarlige et forbrugsmønster på mere end 50 pct. i udlandet af det samlede forbrug, opkræver DLG Tele en særlig forbrugstakst svarende til 0.07 øre pr. MB inkl. moms

Hvilket lande som er omfattet af abonnementerne og øvrige oplyser om EU-Roaming kan findes her


Øvrige betingelser:

Minutprisen afregnes pr. påbegyndt minut. Evt. viderestilling koster alm. minuttakst. Priserne gælder kun ved forbrug på indenlandske net. Data takseres som minimum 1/10 MB pr. påbegyndt dataopkald.  Abonnementerne kan kun tegnes af myndige personer over 18 år og forudsætter kreditgodkendelse. Abonnementerne er bindende i 6 måneder. Mindstepris er angivet eksklusiv evt. telefon.

Læs Mobil Abonnementsbetingelser 

Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 11. juni 2017. DLG Tele Tillægspakker kan kun tilvælges i forbindelse med et Mobil Privat abonnement.