Mobilt Bredbånd

Brug dit mobile bredbånd sammen med en iPad, eller en router som giver dig eller hele familien adgang til trådløst internet.


 

Mobilt Bredbånd Privat 2017

 


Bestil Mobilt Bredbånd.png Dækning

 

Udstyr til mobilt bredbånd

Du kan finde vores udvalg af WiFi-routere her.

Hvordan fungerer Mobilt Bredbånd?

Mobilt bredbånd er en trådløs internetforbindelse (WiFi) som du kan tage med overalt i Damark. Det er nemt at sætte op og du bestemmer selv om du vil bruge det i et USB-modem eller en WiFi-Router.

Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug nedsættes din hastighed for dataforbindelsen til 120 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Du får dog også muligheden for at købe ekstra data. Læs mere her

 

Fremhævet betingelser for Mobilt Bredbånd

Mobilt Bredbånd er spærret for anvendelse i udlandet. Priser på SMS er 0,25 kr./sms. 
1)
 Gælder kun forbrug i Danmark. Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug nedsættes hastigheden for dataforbindelsen til 120 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Når du har brugt den inkluderede data, har du mulighed for at købe ekstra data.
2)
 Den forventede teoretiske hastighed er ved udendørs brug og hastigheden afhænger af f.eks. antal samtidige brugere i området, afstand til nærmeste sendemast samt lokale forhold (bygning, skov og bakker i nærheden).
3)
 4G dækning kan opnås med 4G hardware.
4)
Abonnementsprisen x 6 mdr. + Oprettelse + Administrationspris på 9,75 kr. pr. md.

Øvrige betingelser:
Et abonnement hos os kan kun tegnes af myndige personer over 18 år, og forudsætter kreditgodkendelse. Abonnementet er bindende i 6 måneder. Abonnementet er bagud faktureret. Priserne er inkl. moms

Læs Mobil Abonnementsbetingelser 

Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 1. juli 2017.