Mobilt Bredbånd

Brug dit mobile bredbånd sammen med en iPad, eller en router som giver dig eller hele familien adgang til trådløst internet.


 

Mobilt Bredbånd Privat 2017

 


Bestil Mobilt Bredbånd.png Dækning

 

Udstyr til mobilt bredbånd

Du kan finde vores udvalg af mobilt bredbånds wifi routere m.m. ved at klikke her.

Mobilt Bredbånd - Spærret for roaming/Dataforbrug i udlandet

I udlandet betaler man pr. MB efter de normale udlandspriser for hentet data fra mobil. Det er dyrt at bruge Mobilt Bredbånd i udlandet. Det koster f.eks. over 100 kr. pr. MB i Israel, og man kan hurtigt hente mange MB, hvis man er på 4G. Vi har derfor blokeret adgangen for brug af Mobilt Bredbånd i udlandet for din sikkerhed. På den måde er du også garderet mod evt. misbrug fra andre.

Forbrugsgrænse på Mobilt Bredbånd

På Mobilt Bredbånd  er der en maksimal forbrugsgrænse hver måned. Denne forbrugsgænse afhænger af det valgte abonnement.

Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug nedsættes hastigheden for dataforbindelsen til 64 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Når du har brugt den inkluderede data har du mulighed for at købe Top-up pakker med mere data. Læs mere om Top Up pakker her 

Hjælp eller spørgsmål til Mobilt Bredbånd

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til Mobilt bredbånd kan du finde hjælp under kundeservice. 

Kan du ikke finde hvad du søger, kan du kontakte DLG Tele kundeservice på  7023 0600

Hvordan får jeg Mobilt Bredbånd?

Du kan bestille ved at ringe på DLG Tele kundeservice 7023 0600.
 

Betingelser for Mobilt Bredbånd
Priser på SMS er 0,25 kr./sms. 
 Mobilt Bredbånd er spærret for opkald i udlandet (Roaming)
1)
 Gælder kun forbrug i Danmark. Ved overskridelse af det inkluderede dataforbrug nedsættes hastigheden for dataforbindelsen til 64 Kbit, og der takseres ikke for forbrug derover. Når du har brugt den inkluderede data, har du mulighed for at købe ekstra data. Læs mere www.dlg-tele.dk/ekstradata.
2)
 Den forventede hastighed er ved udendørs dækning og afhænger af en række faktorer og hastigheden varierer derfor. Hastigheden påvirkes af: Antal af samtidige brugere i området, afstand til nærmeste sendemast samt lokale forhold (bygning, skov og bakker i nærheden).
3)
 4G dækning kan kun opnås med 4G hardware.
4)
Inkl. administrationspris på 9,75 kr. pr. md.

Øvrige betingelser:
DLG Mobilt bredbånd Privat kan kun tegnes af myndige personer over 18 år, og forudsætter kreditgodkendelse. Abonnementet er bindende i 6 måneder. Abonnementet bagud faktureret. Priserne er inkl. moms og gælder kun ved opkald/SMS til indenlandske net.

Læs Mobil Abonnementsbetingelser 

Alle priser er inkl. moms og gælder fra den 3. februar 2014.