Om DLG Tele


DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. Vi er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder.

DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt.

Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder.

DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnetværk, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele leverer fastnet, bredbånd og TV på TDC netværk. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet.

Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering.

Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 - vi glæder os til at hjælpe dig.

 

DLG Tele - Dit lokale teleselskab.

 

 

Læs mere om brugen af Cookies og persondatapolitik hos DLG Tele her